Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Nueva York en un poeta, amb Alberto San Juan

Música, Teatro

  • Nueva York en un poeta, amb Alberto San Juan
  • Nueva York en un poeta, amb Alberto San Juan
  • Nueva York en un poeta, amb Alberto San Juan

Ciudad: Montornès del Vallès

Lugar: Plaça de Margarida Xirgu, 4

De sábado 22 enero 2022, 20:00 h a 21:20 h

Ver descripción del evento
Alberto es posa en la pell de Lorca per recuperar la presentació que va fer el poeta del seu llibre a la Residència de Señoritas. I... Leer más

Alberto es posa en la pell de Lorca per recuperar la presentació que va fer el poeta del seu llibre a la Residència de Señoritas. I ho fa acompanyat d’un quartet de músics que recuperen la música que Lorca escoltava a Nova York.

“Un sistema económico cruel al que pronto habrá que cortarle el cuello”. Així es referia Federico García Lorca al capitalisme a una conferència recital que va donar l’any 1930 a la Residencia de Señoritas de Madrid. Allà va presentar el seu llibre Poeta en Nueva York i va comptar les seves “impresiones líricas” després d’un any de vida a la ciutat on va ser testimoni del Crack del 2029, la major crisi global de la societat capitalista prèvia a la que va esclatar l’any 2008 i en la que avui seguim atrapats.

L’espectacle que presenten Alberto San Juan i la Banda reprodueix el text – prosa i poesia- que Federico va pronunciar en aquella trobada amb el públic de fa gairebé un segle i manté una llum plenament actual.


Fitxa artística:

Autor: Alberto San Juan, a partir de l'obra de F.G.Lorca

Repartiment: Alberto San Juan, Claudio de Casas (guitarra), Pablo Navarro (contrabaix), Gabriel Marijuan (bateria) i Miguel Malla (saxo i teclat)

Direcció: Alberto San Juan

Més info: http://www.eqmcultura.com/cat_poeta.htm