Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Nueva York en un poeta, amb Alberto San Juan

Music, Theater

  • Nueva York en un poeta, amb Alberto San Juan
  • Nueva York en un poeta, amb Alberto San Juan
  • Nueva York en un poeta, amb Alberto San Juan

City: Montornès del Vallès

Place: Plaça de Margarida Xirgu, 4

From Saturday 22 January 2022, 20:00 h to 21:20 h

See description of the event
Alberto es posa en la pell de Lorca per recuperar la presentació que va fer el poeta del seu llibre a la Residència de Señoritas. I... Read more

Alberto es posa en la pell de Lorca per recuperar la presentació que va fer el poeta del seu llibre a la Residència de Señoritas. I ho fa acompanyat d’un quartet de músics que recuperen la música que Lorca escoltava a Nova York.

“Un sistema económico cruel al que pronto habrá que cortarle el cuello”. Així es referia Federico García Lorca al capitalisme a una conferència recital que va donar l’any 1930 a la Residencia de Señoritas de Madrid. Allà va presentar el seu llibre Poeta en Nueva York i va comptar les seves “impresiones líricas” després d’un any de vida a la ciutat on va ser testimoni del Crack del 2029, la major crisi global de la societat capitalista prèvia a la que va esclatar l’any 2008 i en la que avui seguim atrapats.

L’espectacle que presenten Alberto San Juan i la Banda reprodueix el text – prosa i poesia- que Federico va pronunciar en aquella trobada amb el públic de fa gairebé un segle i manté una llum plenament actual.


Fitxa artística:

Autor: Alberto San Juan, a partir de l'obra de F.G.Lorca

Repartiment: Alberto San Juan, Claudio de Casas (guitarra), Pablo Navarro (contrabaix), Gabriel Marijuan (bateria) i Miguel Malla (saxo i teclat)

Direcció: Alberto San Juan

Més info: http://www.eqmcultura.com/cat_poeta.htm