Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Oleandole

Música

  • Oleandole
  • Oleandole

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc (Vidal i Ribas 25)

De viernes 27 octubre 2023, 20:30 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
Resident a Barcelona, Oleandole és l'únic quadre de pur Flamenc i autèntic jazz. Un grup de set components que reuneix el millor de... Leer más

Resident a Barcelona, Oleandole és l'únic quadre de pur Flamenc i autèntic jazz. Un grup de set components que reuneix el millor de tots dos mons: pessic i riquesa harmònica, compàs i virtuosisme instrumental, bellesa visual i llibertat d'execució.El músic i compositor Ramón Olivares, ha aconseguit plasmar amb Oleandole, alguna cosa que molts han perseguit en el passat, sense arribar a resultats tan brillants: la fusió perfecta entre flamenc jazz, creant una cosa nova. Basat en un repertori de clàssics del jazz amb ritmes flamencs i secundant-se en alguns dels millors intèrprets de tots dos mons, Oleandole, crea moments d'una gran intensitat rítmica, melòdica i emocional. Es fusionen de manera nova i sorprenent, el ball i la guitarra elèctrica, el saxo tenor i les palmes i l'ambient intens del Tablao amb l'electricitat del club de jazz.

Músics:

Oriol Vallés: trompeta

Martí Serra: saxo 

Marc Lopez: guitarra

Jordi Gaspar: baix 

Ramón Olivares: percussió

Luis Fernández "el Granaino": cantaor

Violeta Barrio: bailaora