Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Oleandole

Music

  • Oleandole
  • Oleandole

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc (Vidal i Ribas 25)

From Friday 27 October 2023, 20:30 h to 22:30 h

See description of the event
Resident a Barcelona, Oleandole és l'únic quadre de pur Flamenc i autèntic jazz. Un grup de set components que reuneix el millor de... Read more

Resident a Barcelona, Oleandole és l'únic quadre de pur Flamenc i autèntic jazz. Un grup de set components que reuneix el millor de tots dos mons: pessic i riquesa harmònica, compàs i virtuosisme instrumental, bellesa visual i llibertat d'execució.El músic i compositor Ramón Olivares, ha aconseguit plasmar amb Oleandole, alguna cosa que molts han perseguit en el passat, sense arribar a resultats tan brillants: la fusió perfecta entre flamenc jazz, creant una cosa nova. Basat en un repertori de clàssics del jazz amb ritmes flamencs i secundant-se en alguns dels millors intèrprets de tots dos mons, Oleandole, crea moments d'una gran intensitat rítmica, melòdica i emocional. Es fusionen de manera nova i sorprenent, el ball i la guitarra elèctrica, el saxo tenor i les palmes i l'ambient intens del Tablao amb l'electricitat del club de jazz.

Músics:

Oriol Vallés: trompeta

Martí Serra: saxo 

Marc Lopez: guitarra

Jordi Gaspar: baix 

Ramón Olivares: percussió

Luis Fernández "el Granaino": cantaor

Violeta Barrio: bailaora