Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

PAU VALLVÉ / POP D’AUTOR

Conciertos, Música

  • PAU VALLVÉ / POP D’AUTOR

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De viernes 13 agosto 2021, 22:00 h a 23:20 h

Ver descripción del evento
vie. 13 ago.
22:00 h
Finalizado
PAU VALLVÉ / POP D’AUTOR DIVENDRES 13/08 22.00 h / Far de Calella / 12 € La Vida és Ara Amb més de vint anys damunt els escenaris i... Leer más

PAU VALLVÉ / POP D’AUTOR

DIVENDRES 13/08

22.00 h / Far de Calella / 12 €

La Vida és Ara

Amb més de vint anys damunt els escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé és el gran talent de l´escena independent catalana, un creador total que tot ho fa bé: compon, canta, produeix, és un home orquestra que, però, quan més brilla és quan assumeix el paper protagonista i deixa anar la seva creativitat. Especialitzat en un pop intimista, de múltiples matisos de color i brillantor a la instrumentació, ara presenta el seu nou disc, La vida és ara, una col·lecció de petites joies del pop de cambra que projecten brillantors encara més intenses i captivadors en directe. Vallvé s'ha especialitzat a penjar el cartell de “no hi ha entrades”, en tots els seus concerts. Per alguna cosa serà.