Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

PAU VALLVÉ / POP D’AUTOR

Concerts, Music

  • PAU VALLVÉ / POP D’AUTOR

City: Calella

Place: Far de Calella

From Friday 13 August 2021, 22:00 h to 23:20 h

See description of the event
Fri 13 Aug
22:00 h
Finished
PAU VALLVÉ / POP D’AUTOR DIVENDRES 13/08 22.00 h / Far de Calella / 12 € La Vida és Ara Amb més de vint anys damunt els escenaris i... Read more

PAU VALLVÉ / POP D’AUTOR

DIVENDRES 13/08

22.00 h / Far de Calella / 12 €

La Vida és Ara

Amb més de vint anys damunt els escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé és el gran talent de l´escena independent catalana, un creador total que tot ho fa bé: compon, canta, produeix, és un home orquestra que, però, quan més brilla és quan assumeix el paper protagonista i deixa anar la seva creativitat. Especialitzat en un pop intimista, de múltiples matisos de color i brillantor a la instrumentació, ara presenta el seu nou disc, La vida és ara, una col·lecció de petites joies del pop de cambra que projecten brillantors encara més intenses i captivadors en directe. Vallvé s'ha especialitzat a penjar el cartell de “no hi ha entrades”, en tots els seus concerts. Per alguna cosa serà.