Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Perduts i Peluts - Festiviu

Familiar, Música

  • Perduts i Peluts - Festiviu
  • Perduts i Peluts - Festiviu

Ciudad: Terrassa

Lugar: Sala Crespi

De sábado 26 noviembre 2022, 12:30 h a 13:10 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 nov.
12:30 h
Finalizado
Si vols venir a més d'un espectacle, agafa l'abonament que més t'agradi!!!!«PERDUTS I PELUTS» és una obra musical infantil que transporta... Leer más

Si vols venir a més d'un espectacle, agafa l'abonament que més t'agradi!!!!

«PERDUTS I PELUTS» és una obra musical infantil que transporta als espectadors a un món on regna el respecte, l’amistat i el treball en equip.

La Clàudia, en Toni i la Marta són tres amics inseparables que viuran una aventura molt singular. La Marta i el Toni estan enamorats de la Clàudia i avui, per fi, pensen declarar-li el seu amor. Però, justament aquesta tarda, entre els llibres que la Clàudia ha comprat, en troben un de molt especial. No té títol. I les pàgines no estan escrites. Els tres amics es moren de curiositat davant aquest estrany succés i comencen a mirar el llibre fixament. Tot d’una… els tres desapareixen! Què ha passat? On han anat a parar? L’únic que tenen clar és que ja no són humans. Són titelles perduts i peluts!

La Clàudia, en Toni i la Marta són els protagonistes de Perduts i Peluts, una obra de teatre adreçada a tota la família.

Durada: 40 minuts

Edat recomanada: A partir de 3 anys

Idioma: Català

Repartiment: Xavi Clapés, Gemma Maus i Ari Clapés

Direcció, text i llibret: Alba Grau i Marina Xeix

Coreografia: Marina Xeix