Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Perduts i Peluts - Festiviu

Familiar, Music

  • Perduts i Peluts - Festiviu
  • Perduts i Peluts - Festiviu

City: Terrassa

Place: Sala Crespi

From Saturday 26 November 2022, 12:30 h to 13:10 h

See description of the event
Sat 26 Nov
12:30 h
Finished
Si vols venir a més d'un espectacle, agafa l'abonament que més t'agradi!!!!«PERDUTS I PELUTS» és una obra musical infantil que transporta... Read more

Si vols venir a més d'un espectacle, agafa l'abonament que més t'agradi!!!!

«PERDUTS I PELUTS» és una obra musical infantil que transporta als espectadors a un món on regna el respecte, l’amistat i el treball en equip.

La Clàudia, en Toni i la Marta són tres amics inseparables que viuran una aventura molt singular. La Marta i el Toni estan enamorats de la Clàudia i avui, per fi, pensen declarar-li el seu amor. Però, justament aquesta tarda, entre els llibres que la Clàudia ha comprat, en troben un de molt especial. No té títol. I les pàgines no estan escrites. Els tres amics es moren de curiositat davant aquest estrany succés i comencen a mirar el llibre fixament. Tot d’una… els tres desapareixen! Què ha passat? On han anat a parar? L’únic que tenen clar és que ja no són humans. Són titelles perduts i peluts!

La Clàudia, en Toni i la Marta són els protagonistes de Perduts i Peluts, una obra de teatre adreçada a tota la família.

Durada: 40 minuts

Edat recomanada: A partir de 3 anys

Idioma: Català

Repartiment: Xavi Clapés, Gemma Maus i Ari Clapés

Direcció, text i llibret: Alba Grau i Marina Xeix

Coreografia: Marina Xeix