Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Performance: Las Huecas (Festival Ex Abrupto)

Otros

  • Performance: Las Huecas (Festival Ex Abrupto)

Ciudad: Moià

Lugar: Experimental Grau (Av. de l'Escola Pia, 4)

De sábado 10 julio 2021, 13:00 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 10 jul.
13:00 h
Finalizado
Las Huecas neix l’any 2016 amb la voluntat de dur a terme creacions escèniques des de la pràctica col·lectiva. Com a agrupació han... Leer más

Las Huecas neix l’any 2016 amb la voluntat de dur a terme creacions escèniques des de la pràctica col·lectiva. Com a agrupació han transitat per diverses identitats: investigadors etnògrafes, banda de punk o dibuixants de fanzine tot i que “som bàsicament quatre actrius i una tècnica”.

Es situen per ideologia en el reconeixement de les pròpies condicions materials, apostant per una estètica de distanciament, de l’estranyament del real a partir d’un estar-a-l’escena inestable, exposat a la precarietat del cos i de les seves circumstàncies, exposat al joc obert dels codis teatrals, en què podríem anomenar poetització del fracàs o performance de la retirada permanent.

https://www.instagram.com/lashuecas

https://twitter.com/ColectivoHuecas

https://huecas.hotglue.me/