Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Polvo enamorado.

Música, Teatro

  • Polvo enamorado.

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza - Castelldefels

Inicio: domingo 20 septiembre 2020, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 20 sept.
19:00 h
Finalizado
"Polvo enamorado" és un passeig lúdic i lliure pel teatre, la poesia i la música del Clàssic espanyol. Sobretot del Segle d'Or, però... Leer más

"Polvo enamorado" és un passeig lúdic i lliure pel teatre, la poesia i la música del Clàssic espanyol. Sobretot del Segle d'Or, però amb incursions que arriben fins al segle XIX.

La selecció del repertori -no acadèmica, del tot subjectiva- inclou fragments teatrals de Lope de Vega (Càstig sense venjança), Calderón de la Barca (La vida és somni) o Zorrilla (Don Juan Tenorio). Fragments del Quixot i poemes de Quevedo, Lope, Sor Juana Inés de la Creu, Sant Joan de la Creu o Santa Teresa de Jesús. També hi ha peces musicals del renaixement i el barroc espanyols, d'autors com Alonso Mudarra, Luys de Millán o Tomas Luis de Victoria.

L'erotisme, la comèdia, la fondària filosòfica i la bellesa són els elements principals en aquest passeig literari i musical.

Durada espectacle:  70 minuts

Música original: Fernando Egozcue

Dramatúrgia: Alberto San Juan

Interpretació: Alberto San Juan i Fernando Egozque, guitarra

Distribució: Producciones Lastra SL


Aquest espectacle ha canviat d'hora amb el canvi de dia.