Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Polvo enamorado.

Music, Theater

  • Polvo enamorado.

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza - Castelldefels

Start: Sunday 20 September 2020, 19:00 h

See description of the event
Sun 20 Sep
19:00 h
Finished
"Polvo enamorado" és un passeig lúdic i lliure pel teatre, la poesia i la música del Clàssic espanyol. Sobretot del Segle d'Or, però... Read more

"Polvo enamorado" és un passeig lúdic i lliure pel teatre, la poesia i la música del Clàssic espanyol. Sobretot del Segle d'Or, però amb incursions que arriben fins al segle XIX.

La selecció del repertori -no acadèmica, del tot subjectiva- inclou fragments teatrals de Lope de Vega (Càstig sense venjança), Calderón de la Barca (La vida és somni) o Zorrilla (Don Juan Tenorio). Fragments del Quixot i poemes de Quevedo, Lope, Sor Juana Inés de la Creu, Sant Joan de la Creu o Santa Teresa de Jesús. També hi ha peces musicals del renaixement i el barroc espanyols, d'autors com Alonso Mudarra, Luys de Millán o Tomas Luis de Victoria.

L'erotisme, la comèdia, la fondària filosòfica i la bellesa són els elements principals en aquest passeig literari i musical.

Durada espectacle:  70 minuts

Música original: Fernando Egozcue

Dramatúrgia: Alberto San Juan

Interpretació: Alberto San Juan i Fernando Egozque, guitarra

Distribució: Producciones Lastra SL


Aquest espectacle ha canviat d'hora amb el canvi de dia.