Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

POTA DE CABRA 2.0 - Enric Magoo

Familiar, Teatro

  • POTA DE CABRA 2.0 - Enric Magoo
  • POTA DE CABRA 2.0 - Enric Magoo
Agotadas

Ciudad: Blanes

Lugar: Carrer Ample, 26

De domingo 11 octubre 2020, 17:30 h a 18:30 h

Ver descripción del evento
dom. 11 oct.
17:30 h
Finalizado
El Gran Mag Jean Phillippe ens mostrarà tot allò que fa falta per ser un mag com cal, posant un exemple visual i màgic de cadascun... Leer más

El Gran Mag Jean Phillippe ens mostrarà tot allò que fa falta per ser un mag com cal, posant un exemple visual i màgic de cadascun dels punts que va explicant. Amb l’ajut de diferents personatges ens recrea el primer joc de mans de la història de la màgia, ens mostra el primer truc d’il·lusionisme que va fer a l’edat de sis mesos. També s’atreveix a fer màgia amb les noves tecnologies sense oblidar els trucs mes clàssics, combinant les desaparicions de telèfons mòbils amb aparicions de conills. En definitiva, en aquest espectacle ens descriu com un bon mag ha de ser capaç d’utilitzar totes les arts para-teatrals que calgui, per aconseguir efectes extraordinaris i les grans il·lusions més espectaculars. No te’l perdis!