Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

POTA DE CABRA 2.0 - Enric Magoo

Familiar, Teatre

  • POTA DE CABRA 2.0 - Enric Magoo
  • POTA DE CABRA 2.0 - Enric Magoo

Ciutat: Blanes

Lloc: Carrer Ample, 26

De diumenge 11 d’octubre 2020, 17:30 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 11 d’oct.
17:30 h
Finalitzat
El Gran Mag Jean Phillippe ens mostrarà tot allò que fa falta per ser un mag com cal, posant un exemple visual i màgic de cadascun... Llegir més

El Gran Mag Jean Phillippe ens mostrarà tot allò que fa falta per ser un mag com cal, posant un exemple visual i màgic de cadascun dels punts que va explicant. Amb l’ajut de diferents personatges ens recrea el primer joc de mans de la història de la màgia, ens mostra el primer truc d’il·lusionisme que va fer a l’edat de sis mesos. També s’atreveix a fer màgia amb les noves tecnologies sense oblidar els trucs mes clàssics, combinant les desaparicions de telèfons mòbils amb aparicions de conills. En definitiva, en aquest espectacle ens descriu com un bon mag ha de ser capaç d’utilitzar totes les arts para-teatrals que calgui, per aconseguir efectes extraordinaris i les grans il·lusions més espectaculars. No te’l perdis!