Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Projecció "Dones Valentes" + "Femstival" a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes

Otros

  • Projecció "Dones Valentes" + "Femstival" a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes
  • Projecció "Dones Valentes" + "Femstival" a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes

Ciudad: Blanes

Lugar: Sala de Plens de l'Ajutnament de Blanes

De lunes 8 marzo 2021, 18:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
lun. 8 mar.
18:00 h
Finalizado
La Nau4 Espai Jove ha organitzat un seguit d'activitats pel 8M: Aquesta és una projecció simultània que es farà a la Sala Plens, però... Leer más

La Nau4 Espai Jove ha organitzat un seguit d'activitats pel 8M: Aquesta és una projecció simultània que es farà a la Sala Plens, però també a la Nau4 Espai Jove i en línia pel canal de Youtube. 

Podràs veure el vídeo homenantge a les dones blanenques o que treballen a Blanes a primera línia contra la Covid-19 de l'ambit sociosanitari que hem titulat "Dones Valentes".

També el "FEMSTIVAL" una gala músical per visibilitzar les dones sobre l'escenari, gravada a la Nau4 i on participen 5 joves talentoses del municipi. a més a més de la lectura del manifes pel grup motor de la Nau4 i una coreografia de dansa.

Aquesta projecció està enfocada a tots els públics, però si tens entre 12 i 35 anys, et convidem a la projecció juvenil de la Nau4 Espai Jove.