Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Projecte Beethoven

Culturales, Música

  • Projecte Beethoven

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 25 octubre 2020, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 25 oct.
18:00 h
Finalizado
Ludwig van Beethoven compositor, director, pianista i per sobre de tot músic. Un músic que visqué a cavall del XVIII i XIX amb tota... Leer más
Ludwig van Beethoven compositor, director, pianista i per sobre de tot músic. Un músic que visqué a cavall del XVIII i XIX amb tota la vivència social i cultural que això comporta. Musicalment avarca el final del classicisme i els inicis del romanticisme. Considerat l'últim gran representant de l'escola vienesa del classicisme, la seva música i evolució musical arribà a cotes que fins molts anys després de la seva mort altres músics no varen aconseguir arribar.
 
Aquest 2020 és l’any de celebració dels 250 anys del naixement del gran geni de Bonn, i també un any marcat per la gran incertesa sanitària arreu del planeta. Però això ens ha dut a recuperar un dels fets més normalitzats en la seva època: l’adaptació per a cordes d’obres importants del moment i originalment escrites per a formats instrumentals més grans. Un fet que permetia poder escoltar aquestes músiques a qualsevol espai i indret i amb formats instrumentals més fàcils d’aconseguir.
 
I com a mostra d’aquest fet, i per continuar amb aquest Projecte Beethoven iniciat l’any 2018, us presentem un programa amb el seu Concert per a piano núm 1, en la interpretació del lirisme únic de Daniel Ligorio, i la Simfonia núm 1, en una versió per a cordes apareguda sols tres anys després de la seva estrena a Viena el 2 d’abril del 1800.
 
 
 
Programa
 
-Concert pert a piano núm 1 L.v.Beethoven
 
Daniel Ligorio, piano
 
-Simfonia núm 1 (versió cordes) L.v.Beethoven
 
Encara no existeix cap barrera que li digui al geni: d’aquí no pots passar L.v.Beethoven


Diumenge 25 d’octubre del 2020, 18’00, Auditori Municipal de Terrassa