Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Projecte Beethoven

Cultural, Music

  • Projecte Beethoven

City: Terrassa

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From Sunday 25 October 2020, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 25 Oct
18:00 h
Finished
Ludwig van Beethoven compositor, director, pianista i per sobre de tot músic. Un músic que visqué a cavall del XVIII i XIX amb tota... Read more
Ludwig van Beethoven compositor, director, pianista i per sobre de tot músic. Un músic que visqué a cavall del XVIII i XIX amb tota la vivència social i cultural que això comporta. Musicalment avarca el final del classicisme i els inicis del romanticisme. Considerat l'últim gran representant de l'escola vienesa del classicisme, la seva música i evolució musical arribà a cotes que fins molts anys després de la seva mort altres músics no varen aconseguir arribar.
 
Aquest 2020 és l’any de celebració dels 250 anys del naixement del gran geni de Bonn, i també un any marcat per la gran incertesa sanitària arreu del planeta. Però això ens ha dut a recuperar un dels fets més normalitzats en la seva època: l’adaptació per a cordes d’obres importants del moment i originalment escrites per a formats instrumentals més grans. Un fet que permetia poder escoltar aquestes músiques a qualsevol espai i indret i amb formats instrumentals més fàcils d’aconseguir.
 
I com a mostra d’aquest fet, i per continuar amb aquest Projecte Beethoven iniciat l’any 2018, us presentem un programa amb el seu Concert per a piano núm 1, en la interpretació del lirisme únic de Daniel Ligorio, i la Simfonia núm 1, en una versió per a cordes apareguda sols tres anys després de la seva estrena a Viena el 2 d’abril del 1800.
 
 
 
Programa
 
-Concert pert a piano núm 1 L.v.Beethoven
 
Daniel Ligorio, piano
 
-Simfonia núm 1 (versió cordes) L.v.Beethoven
 
Encara no existeix cap barrera que li digui al geni: d’aquí no pots passar L.v.Beethoven


Diumenge 25 d’octubre del 2020, 18’00, Auditori Municipal de Terrassa