Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

"Que ve en Pitarra!" d'Onze al Teatre

Culturales, Teatro

  • "Que ve en Pitarra!" d'Onze al Teatre

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

Inicio: sábado 3 septiembre 2022, 20:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 3 sept.
20:00 h
Finalizado
dom. 4 sept.
12:00 h
Finalizado
A Sant Quirze s’ha escampat un rumor extraordinari! Sembla que la companyia de teatre d’en Pitarra, amb l’autor al capdavant, passarà... Leer más

A Sant Quirze s’ha escampat un rumor extraordinari! Sembla que la companyia de teatre d’en Pitarra, amb l’autor al capdavant, passarà pel poble de camí cap a Manresa, on han de representar el seu darrer gran èxit. Pitarra és un dels personatges més famosos de tot el país i el seu pas pel poble, sens dubte, és l’esdeveniment de l’any. Per aquest motiu, tothom corre per mirar de treure’n profit: des del nou alcalde -que donarà suport a una arriscada idea, que el podria fer passar als annals de la història-, fins a l’hostalera, la mestra del poble, el regidor de l’oposició o el mossèn. Tots volen impressionar l’home del moment. Sortirà tot bé o tant de rebombori acabarà com el rosari de l’aurora?

A càrrec d’Onze al Teatre, dirigida per Eloi Falguera i escrita per Toni Guillamon i Eloi Falguera.

Aforament limitat. Les entrades es podran reservar gratuïtament a partir del dilluns 29 d’agost a les 8 hores.