Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"Que ve en Pitarra!" d'Onze al Teatre

Culturals, Teatre

  • "Que ve en Pitarra!" d'Onze al Teatre

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

Inici: dissabte 3 de setembre 2022, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 3 de set.
20:00 h
Finalitzat
dg. 4 de set.
12:00 h
Finalitzat
A Sant Quirze s’ha escampat un rumor extraordinari! Sembla que la companyia de teatre d’en Pitarra, amb l’autor al capdavant, passarà... Llegir més

A Sant Quirze s’ha escampat un rumor extraordinari! Sembla que la companyia de teatre d’en Pitarra, amb l’autor al capdavant, passarà pel poble de camí cap a Manresa, on han de representar el seu darrer gran èxit. Pitarra és un dels personatges més famosos de tot el país i el seu pas pel poble, sens dubte, és l’esdeveniment de l’any. Per aquest motiu, tothom corre per mirar de treure’n profit: des del nou alcalde -que donarà suport a una arriscada idea, que el podria fer passar als annals de la història-, fins a l’hostalera, la mestra del poble, el regidor de l’oposició o el mossèn. Tots volen impressionar l’home del moment. Sortirà tot bé o tant de rebombori acabarà com el rosari de l’aurora?

A càrrec d’Onze al Teatre, dirigida per Eloi Falguera i escrita per Toni Guillamon i Eloi Falguera.

Aforament limitat. Les entrades es podran reservar gratuïtament a partir del dilluns 29 d’agost a les 8 hores.