Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Quinzena Mallorquina: ROSTOLL CREMAT

Teatro

  • Quinzena Mallorquina: ROSTOLL CREMAT
  • Quinzena Mallorquina: ROSTOLL CREMAT
  • Quinzena Mallorquina: ROSTOLL CREMAT

Ciudad: Lloret de Mar

Lugar: Plaça Germinal Ros, s/n

De viernes 6 marzo 2020, 21:00 h a 22:45 h

Ver descripción del evento
Aquesta història de cobdícia i ambició està ambientada a Mallorca i parla de turisme però és, de fet, una metàfora escènica de la societat... Leer más

Aquesta història de cobdícia i ambició està ambientada a Mallorca i parla de turisme però és, de fet, una metàfora escènica de la societat en què vivim. Un muntatge amb molt de sol que parteix d'una rondalla i en el qual les gallines ponen ous d'or.

SINOPSI

Toni Gomila i Oriol Broggi junten forces per donar vida a Rostoll Cremat, una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània. Director i dramaturg presenten una proposta de reflexió sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit de la literatura popular i universal: Joanet de sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov, Ibsen i la veu pròpia de l’autor d’Acorar. Un espectacle que projecta una nova mirada al nostre passat més recent, oferint un nou mirall on explorar les llums i ombres de la Mallorca turística amb la vista posada en el moment present i cap al futur. Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original de Gomila, amb la poètica posada en escena de Broggi.

 

FITXA ARTÍSTICA 

Toni Gomila Dramatúrgia

Oriol Broggi Direcció

Joan Miquel Artigues Ajudant de direcció

Toni Gomila, Caterina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell Intèrprets


Espectacle inclós a la Quinzena Mallorquina dels Teatres de la Costa Brava i del Pirineu de Girona.