Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Quinzena Mallorquina: ROSTOLL CREMAT

Theater

  • Quinzena Mallorquina: ROSTOLL CREMAT
  • Quinzena Mallorquina: ROSTOLL CREMAT
  • Quinzena Mallorquina: ROSTOLL CREMAT

City: Lloret de Mar

Place: Plaça Germinal Ros, s/n

From Friday 6 March 2020, 21:00 h to 22:45 h

See description of the event
Aquesta història de cobdícia i ambició està ambientada a Mallorca i parla de turisme però és, de fet, una metàfora escènica de la societat... Read more

Aquesta història de cobdícia i ambició està ambientada a Mallorca i parla de turisme però és, de fet, una metàfora escènica de la societat en què vivim. Un muntatge amb molt de sol que parteix d'una rondalla i en el qual les gallines ponen ous d'or.

SINOPSI

Toni Gomila i Oriol Broggi junten forces per donar vida a Rostoll Cremat, una al·legoria de l’ambició i la cobdícia humana reflectida a la Mallorca contemporània. Director i dramaturg presenten una proposta de reflexió sobre la nostra societat actual a partir del bagatge adquirit de la literatura popular i universal: Joanet de sa gerra i George Sand com a fil conductor de la narració, amb esquitxos de Shakespeare, Txèhkov, Ibsen i la veu pròpia de l’autor d’Acorar. Un espectacle que projecta una nova mirada al nostre passat més recent, oferint un nou mirall on explorar les llums i ombres de la Mallorca turística amb la vista posada en el moment present i cap al futur. Denúncia, ironia, humor, veritat i dubte en un nou text original de Gomila, amb la poètica posada en escena de Broggi.

 

FITXA ARTÍSTICA 

Toni Gomila Dramatúrgia

Oriol Broggi Direcció

Joan Miquel Artigues Ajudant de direcció

Toni Gomila, Caterina Alorda, Catalina Florit, Joan Toni Sunyer i Xesca Vadell Intèrprets


Espectacle inclós a la Quinzena Mallorquina dels Teatres de la Costa Brava i del Pirineu de Girona.