Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Rudymentari + Ganjahnights

Conciertos

  • Rudymentari + Ganjahnights

Ciudad: Tarragona

Lugar: Parc Saavedra

De viernes 17 septiembre 2021, 19:45 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
vie. 17 sept.
19:45 h
Finalizado
Rudymentari és una de les promeses musical en el panorama de la música jamaicana, nascut al 2019 a Menorca. presenta el disc A contracorrent,... Leer más

Rudymentari és una de les promeses musical en el panorama de la música jamaicana, nascut al 2019 a Menorca. presenta el disc A contracorrent, un alegat anticapitalista, que elogia l’autogestió, l’ajuda mútua i l’acció directa i a ritme de Roots, Rocksteady i 2 tone, impregnats de les cultures RudeBoy y Sound System i del mediterrani insular.


Ganjanights és un col.lectiu de selectors de ska, early reggae, rocksteady, punk, boogaloo, northern soul... afincats a Tarragona, desde l'any 2009.
Com ja es tradició Ganjanights ens acompanyarà durant 2 hores per deleitar-nos amb els seus ritmes jamaicans envinilats. Podrem gaudir de sets d'alguns dels components, entre elles Dijei Luna, Monzon-Hero i Monkey Punch.Us esperen per gaudir de Sta.Tecla!