Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Rudymentari + Ganjahnights

Concerts

  • Rudymentari + Ganjahnights

City: Tarragona

Place: Parc Saavedra

From Friday 17 September 2021, 19:45 h to 22:00 h

See description of the event
Fri 17 Sep
19:45 h
Finished
Rudymentari és una de les promeses musical en el panorama de la música jamaicana, nascut al 2019 a Menorca. presenta el disc A contracorrent,... Read more

Rudymentari és una de les promeses musical en el panorama de la música jamaicana, nascut al 2019 a Menorca. presenta el disc A contracorrent, un alegat anticapitalista, que elogia l’autogestió, l’ajuda mútua i l’acció directa i a ritme de Roots, Rocksteady i 2 tone, impregnats de les cultures RudeBoy y Sound System i del mediterrani insular.


Ganjanights és un col.lectiu de selectors de ska, early reggae, rocksteady, punk, boogaloo, northern soul... afincats a Tarragona, desde l'any 2009.
Com ja es tradició Ganjanights ens acompanyarà durant 2 hores per deleitar-nos amb els seus ritmes jamaicans envinilats. Podrem gaudir de sets d'alguns dels components, entre elles Dijei Luna, Monzon-Hero i Monkey Punch.Us esperen per gaudir de Sta.Tecla!