Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Rudymentari + Ganjahnights

Concerts

  • Rudymentari + Ganjahnights

Ciutat: Tarragona

Lloc: Parc Saavedra

De divendres 17 de setembre 2021, 19:45 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 17 de set.
19:45 h
Finalitzat
Rudymentari és una de les promeses musical en el panorama de la música jamaicana, nascut al 2019 a Menorca. presenta el disc A contracorrent,... Llegir més

Rudymentari és una de les promeses musical en el panorama de la música jamaicana, nascut al 2019 a Menorca. presenta el disc A contracorrent, un alegat anticapitalista, que elogia l’autogestió, l’ajuda mútua i l’acció directa i a ritme de Roots, Rocksteady i 2 tone, impregnats de les cultures RudeBoy y Sound System i del mediterrani insular.


Ganjanights és un col.lectiu de selectors de ska, early reggae, rocksteady, punk, boogaloo, northern soul... afincats a Tarragona, desde l'any 2009.
Com ja es tradició Ganjanights ens acompanyarà durant 2 hores per deleitar-nos amb els seus ritmes jamaicans envinilats. Podrem gaudir de sets d'alguns dels components, entre elles Dijei Luna, Monzon-Hero i Monkey Punch.Us esperen per gaudir de Sta.Tecla!