Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ

Conciertos, Música

  • SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ

Ciudad: Calella

Lugar: Far de Calella

De viernes 27 agosto 2021, 22:00 h a 23:20 h

Ver descripción del evento
vie. 27 ago.
22:00 h
Finalizado
SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ DIVENDRES 27/08 22.00 h / Far de Calella / 12 € Tu no me conoces Per a entendre la singularitat i la idiosincràsia... Leer más

SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ

DIVENDRES 27/08

22.00 h / Far de Calella / 12 €

Tu no me conoces

Per a entendre la singularitat i la idiosincràsia de Salazar, només cal veure la distància que separa als seus dos components: els 1.000 km que hi ha entre Salamanca i Sant Feliu de Guíxols, que no són cap obstacle quan la química no deixa cap dubte en escoltar el fruit de tan insòlita unió.

La veu de Bego Salazar, tel·lúrica i sembrada de “quejíos”, retorça les entranyes. Filla de pare gitano, porta en la seva sang l’art flamenc. Després d'haver compartit escenari amb Jorge Pardo, Juan Antonio Salazar, Dani Macaco i com a vocalista de les Migues, comença la seva carrera en solitari al costat de Xavi Lloses; pianista “neo romàntic” i minimalista construeix paisatges hipnòtics, altament sofisticats, amb un espectre inesperat entre l'avantguardisme elèctric i l'art sonor.

Un discurs contundent, Salazar és ràbia que t'empodera, que enlluerna clarobscurs, que sacseja la teva ànima i alhora pot ser l'amant més tendra.”