Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ

Concerts, Música

  • SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 27 d’agost 2021, 22:00 h a 23:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 27 d’ag.
22:00 h
Finalitzat
SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ DIVENDRES 27/08 22.00 h / Far de Calella / 12 € Tu no me conoces Per a entendre la singularitat i la idiosincràsia... Llegir més

SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ

DIVENDRES 27/08

22.00 h / Far de Calella / 12 €

Tu no me conoces

Per a entendre la singularitat i la idiosincràsia de Salazar, només cal veure la distància que separa als seus dos components: els 1.000 km que hi ha entre Salamanca i Sant Feliu de Guíxols, que no són cap obstacle quan la química no deixa cap dubte en escoltar el fruit de tan insòlita unió.

La veu de Bego Salazar, tel·lúrica i sembrada de “quejíos”, retorça les entranyes. Filla de pare gitano, porta en la seva sang l’art flamenc. Després d'haver compartit escenari amb Jorge Pardo, Juan Antonio Salazar, Dani Macaco i com a vocalista de les Migues, comença la seva carrera en solitari al costat de Xavi Lloses; pianista “neo romàntic” i minimalista construeix paisatges hipnòtics, altament sofisticats, amb un espectre inesperat entre l'avantguardisme elèctric i l'art sonor.

Un discurs contundent, Salazar és ràbia que t'empodera, que enlluerna clarobscurs, que sacseja la teva ànima i alhora pot ser l'amant més tendra.”