Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Sant Andreu Jazz Band

Conciertos, Música

  • Sant Andreu Jazz Band
  • Sant Andreu Jazz Band

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Centre Parroquial

De sábado 5 octubre 2019, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 5 oct.
20:00 h
Finalizado
La Sant Andreu Jazz Band és una associació per a la transmissió i la difusió de la música de Jazz i el creixement musical dels nens... Leer más

La Sant Andreu Jazz Band és una associació per a la transmissió i la difusió de la música de Jazz i el creixement musical dels nens i joves que són membres de l’agrupació Sant Andreu Jazz Band. Tretze anys d’il·lusió, de treball i de resultats màgics constatats en 6 enregistraments en format CD i DVD i 8 discos sorgits, en camí un nové. Més de 55 joves entre 7 i 20 anys han passat per l'orquestra. L’Associació Sant Andreu Jazz Band és una organització sense ànim de lucre nascuda arrel del projecte educatiu de la banda del mateix nom: una orquestra de jazz per la qual han passat més de 50 músics d’entre sis i vint anys, liderada pel músic Joan Chamorro.