Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Sant Andreu Jazz Band

Concerts, Música

  • Sant Andreu Jazz Band
  • Sant Andreu Jazz Band

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Centre Parroquial

De dissabte 5 d’octubre 2019, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
La Sant Andreu Jazz Band és una associació per a la transmissió i la difusió de la música de Jazz i el creixement musical dels nens... Llegir més

La Sant Andreu Jazz Band és una associació per a la transmissió i la difusió de la música de Jazz i el creixement musical dels nens i joves que són membres de l’agrupació Sant Andreu Jazz Band. Tretze anys d’il·lusió, de treball i de resultats màgics constatats en 6 enregistraments en format CD i DVD i 8 discos sorgits, en camí un nové. Més de 55 joves entre 7 i 20 anys han passat per l'orquestra. L’Associació Sant Andreu Jazz Band és una organització sense ànim de lucre nascuda arrel del projecte educatiu de la banda del mateix nom: una orquestra de jazz per la qual han passat més de 50 músics d’entre sis i vint anys, liderada pel músic Joan Chamorro.