Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SÍ, DOCTOR / TIEMPO (F. COMBINADA)

Teatro

  • SÍ, DOCTOR / TIEMPO (F. COMBINADA)
  • SÍ, DOCTOR / TIEMPO (F. COMBINADA)

Ciudad: Barcelona

Lugar: Recinte Fabra i Coats (Espai Bota 1)

De domingo 12 junio 2022, 10:30 h a 11:05 h

Ver descripción del evento
dom. 12 jun.
10:30 h
Finalizado
SÍ, DOCTORNa Magdalena Valdivieso, poetessa reconeguda per la seva animadversió a les professions del sector sanitari i contrària a... Leer más

SÍ, DOCTOR

Na Magdalena Valdivieso, poetessa reconeguda per la seva animadversió a les professions del sector sanitari i contrària a l’ús de substàncies químiques en l’ésser humà, es troba tombada en una llitera de quiròfan, a punt de ser operada d’hemorroides. El prestigiós doctor Martínez, que és un gran aficionat a la literatura, serà l’encarregat de realitzar la intervenció. La sort ja ha estat tirada! 

COMPANYIA: CIA. NURO TEATRE

TIEMPO

El Tiempo. A partir d’aquesta paraula, les persones que formen part del grup de teatre del club social Pi i Molist van crear una peça que tracta les diferents visions que existeixen sobre aquest concepte. Un viatge imaginatiu que obre portes a l’univers personal. Aquesta peça col·loca l’espectador dins d’un flux canviant sobre la noció temps-durada i invita a reflexionar sobre com i de quina manera palp em aquell transcórrer. «El tiempo es verbal, el tiempo se oye, el tiempo se cuenta, el tiempo pertenece a la aritmética. Las formas de contar.» (Oteiza, 2013) L’esdeveniment teatral convida a aturar aquest compte. Convida a pertànyer a un espai fora del temps.

COMPANYIA: FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU