Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SÍ, DOCTOR / TIEMPO (F. COMBINADA)

Theater

  • SÍ, DOCTOR / TIEMPO (F. COMBINADA)
  • SÍ, DOCTOR / TIEMPO (F. COMBINADA)

City: Barcelona

Place: Recinte Fabra i Coats (Espai Bota 1)

From Sunday 12 June 2022, 10:30 h to 11:05 h

See description of the event
Sun 12 Jun
10:30 h
Finished
SÍ, DOCTORNa Magdalena Valdivieso, poetessa reconeguda per la seva animadversió a les professions del sector sanitari i contrària a... Read more

SÍ, DOCTOR

Na Magdalena Valdivieso, poetessa reconeguda per la seva animadversió a les professions del sector sanitari i contrària a l’ús de substàncies químiques en l’ésser humà, es troba tombada en una llitera de quiròfan, a punt de ser operada d’hemorroides. El prestigiós doctor Martínez, que és un gran aficionat a la literatura, serà l’encarregat de realitzar la intervenció. La sort ja ha estat tirada! 

COMPANYIA: CIA. NURO TEATRE

TIEMPO

El Tiempo. A partir d’aquesta paraula, les persones que formen part del grup de teatre del club social Pi i Molist van crear una peça que tracta les diferents visions que existeixen sobre aquest concepte. Un viatge imaginatiu que obre portes a l’univers personal. Aquesta peça col·loca l’espectador dins d’un flux canviant sobre la noció temps-durada i invita a reflexionar sobre com i de quina manera palp em aquell transcórrer. «El tiempo es verbal, el tiempo se oye, el tiempo se cuenta, el tiempo pertenece a la aritmética. Las formas de contar.» (Oteiza, 2013) L’esdeveniment teatral convida a aturar aquest compte. Convida a pertànyer a un espai fora del temps.

COMPANYIA: FUNDACIÓ DE GESTIÓ SANITÀRIA DE L’HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU