Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SONS, LLUMS I PARAULES de Lluís Fortuny

Culturales, Música

  • SONS, LLUMS I PARAULES  de Lluís Fortuny
  • SONS, LLUMS I PARAULES  de Lluís Fortuny
  • SONS, LLUMS I PARAULES  de Lluís Fortuny

Ciudad: Matadepera

Lugar: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De viernes 6 octubre 2023, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 6 oct.
19:00 h
Finalizado
Lluís Fortuny de la Companyia Elèctrica Dharma, ens presenta "Sons, Llums i Paraules" un viatge poètic, musical i visual. Després de... Leer más

Lluís Fortuny de la Companyia Elèctrica Dharma, ens presenta "Sons, Llums i Paraules" un viatge poètic, musical i visual. Després de "Connexions Poètiques" Lluís Fortuny torna amb "Sons, llums i paraules" una sessió renovada, on la màgia de la música, la poesia i les projeccions, es fusionen per crear un espectacle captivador. Un concert íntim, un viatge multisensorial, on la música es converteix en un riu que flueix a través dels poemes, i les imatges et transporten a altres mons. Cada acord és una història, cada vers una emoció, cada imatge un paisatge, un record. En aquest espectacle de petit format, les músiques del món es fusionen amb poemes de Maria Mercè Marçal, Joan Salvat Papasseit, Josep Fortuny o Joana Raspall. Un viatge, on el públic és convidat a deixar-se portar per la profunditat d'aquesta experiència.