Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SONS, LLUMS I PARAULES de Lluís Fortuny

Cultural, Music

  • SONS, LLUMS I PARAULES  de Lluís Fortuny
  • SONS, LLUMS I PARAULES  de Lluís Fortuny
  • SONS, LLUMS I PARAULES  de Lluís Fortuny

City: Matadepera

Place: Sala d'Actes del Casal de Cultura

From Friday 6 October 2023, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
Fri 6 Oct
19:00 h
Finished
Lluís Fortuny de la Companyia Elèctrica Dharma, ens presenta "Sons, Llums i Paraules" un viatge poètic, musical i visual. Després de... Read more

Lluís Fortuny de la Companyia Elèctrica Dharma, ens presenta "Sons, Llums i Paraules" un viatge poètic, musical i visual. Després de "Connexions Poètiques" Lluís Fortuny torna amb "Sons, llums i paraules" una sessió renovada, on la màgia de la música, la poesia i les projeccions, es fusionen per crear un espectacle captivador. Un concert íntim, un viatge multisensorial, on la música es converteix en un riu que flueix a través dels poemes, i les imatges et transporten a altres mons. Cada acord és una història, cada vers una emoció, cada imatge un paisatge, un record. En aquest espectacle de petit format, les músiques del món es fusionen amb poemes de Maria Mercè Marçal, Joan Salvat Papasseit, Josep Fortuny o Joana Raspall. Un viatge, on el públic és convidat a deixar-se portar per la profunditat d'aquesta experiència.