Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SONS, LLUMS I PARAULES de Lluís Fortuny

Culturals, Música

  • SONS, LLUMS I PARAULES  de Lluís Fortuny
  • SONS, LLUMS I PARAULES  de Lluís Fortuny
  • SONS, LLUMS I PARAULES  de Lluís Fortuny

Ciutat: Matadepera

Lloc: Sala d'Actes del Casal de Cultura

De divendres 6 d’octubre 2023, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 6 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
Lluís Fortuny de la Companyia Elèctrica Dharma, ens presenta "Sons, Llums i Paraules" un viatge poètic, musical i visual. Després de... Llegir més

Lluís Fortuny de la Companyia Elèctrica Dharma, ens presenta "Sons, Llums i Paraules" un viatge poètic, musical i visual. Després de "Connexions Poètiques" Lluís Fortuny torna amb "Sons, llums i paraules" una sessió renovada, on la màgia de la música, la poesia i les projeccions, es fusionen per crear un espectacle captivador. Un concert íntim, un viatge multisensorial, on la música es converteix en un riu que flueix a través dels poemes, i les imatges et transporten a altres mons. Cada acord és una història, cada vers una emoció, cada imatge un paisatge, un record. En aquest espectacle de petit format, les músiques del món es fusionen amb poemes de Maria Mercè Marçal, Joan Salvat Papasseit, Josep Fortuny o Joana Raspall. Un viatge, on el públic és convidat a deixar-se portar per la profunditat d'aquesta experiència.