Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Tastets de Marxa Nòrdica - Dia Mundial Activitat Física

Deportivos

  • Tastets de Marxa Nòrdica - Dia Mundial Activitat Física

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Parc de les Morisques

De domingo 10 abril 2022, 10:00 h a 12:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 10 abr.
10:00 h
Finalizado
10:30 h
Finalizado
11:00 h
Finalizado
11:30 h
Finalizado
Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, a més del tradicional Passeig sobre Rodes, el diumenge... Leer más

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, a més del tradicional Passeig sobre Rodes, el diumenge 10 d'abril, de 10 a 12 del matí al Parc de les Morisques, el club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze Nordicwalks us ofereix tastets del seu esport. Les sortides, pel parc, es faran cada mitja hora i en acabar-les, s'oferirà un esmorzar saludable a base de fruita i fruits secs per a totes les persones participants.

També s'oferirà una sessió de Zumba d’11 a 12 pels qui vulguin combinar-la amb la marxa nòrdica i una sessió de Body Balance de 12:15 a 13:15 per que tothom es recuperi de l’esforç.

Hi col·laboren: Club Ciclista Sant Quirze, Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze, Nordicwalks, Inacua, Diputació de Barcelona i les següents fruiteires:

Cal Fruiter

Cal Fruitós

Fruites El Mas Cala Sita

Fruteria Paco

Prevenció de la Covid-19:

 - Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

 - L'ús de la mascareta és recomanable fins començar l’activitat esportiva i en acabar la mateixa.