Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Tastets de Marxa Nòrdica - Dia Mundial Activitat Física

Esportius

  • Tastets de Marxa Nòrdica - Dia Mundial Activitat Física

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Parc de les Morisques

De diumenge 10 d’abril 2022, 10:00 h a 12:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 10 d’abr.
10:00 h
Finalitzat
10:30 h
Finalitzat
11:00 h
Finalitzat
11:30 h
Finalitzat
Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, a més del tradicional Passeig sobre Rodes, el diumenge... Llegir més

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, a més del tradicional Passeig sobre Rodes, el diumenge 10 d'abril, de 10 a 12 del matí al Parc de les Morisques, el club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze Nordicwalks us ofereix tastets del seu esport. Les sortides, pel parc, es faran cada mitja hora i en acabar-les, s'oferirà un esmorzar saludable a base de fruita i fruits secs per a totes les persones participants.

També s'oferirà una sessió de Zumba d’11 a 12 pels qui vulguin combinar-la amb la marxa nòrdica i una sessió de Body Balance de 12:15 a 13:15 per que tothom es recuperi de l’esforç.

Hi col·laboren: Club Ciclista Sant Quirze, Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze, Nordicwalks, Inacua, Diputació de Barcelona i les següents fruiteires:

Cal Fruiter

Cal Fruitós

Fruites El Mas Cala Sita

Fruteria Paco

Prevenció de la Covid-19:

 - Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

 - L'ús de la mascareta és recomanable fins començar l’activitat esportiva i en acabar la mateixa.