Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre: "Ariadna i el minotaure"

Teatro

  • Teatre: "Ariadna i el minotaure"
  • Teatre: "Ariadna i el minotaure"
  • Teatre: "Ariadna i el minotaure"

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De viernes 11 noviembre 2022, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
vie. 11 nov.
19:00 h
Finalizado
Ariadna i el Minotaure neix a partir d'una experiència personal: Una violació. I crea la necessitat de voler donar veu a un tema tan... Leer más

Ariadna i el Minotaure neix a partir d'una experiència personal: Una violació. I crea la necessitat de voler donar veu a un tema tan tabú com és aquesta i tot el procés que s'engega a partir d'ella, per poder reflexionar sobre la responsabilització i la culpabilització que rep la víctima i poder parlar i donar visibilitat a la part més fosca, la psicològica, la que mai se'n parla. Què passa quan una dona ha estat violada? Com és el seu dia a dia després de l'agressió?

Vivim en una societat on les agressions sexuals i les violacions són molt més freqüents i properes a nosaltres del que ens puguem imaginar.

Les pressions socials i morals, la por a la nit, als homes, al sexe, la pèrdua d'autoestima o els sentiments de culpabilitat són alguns dels temes que aborda aquesta peça per trencar amb el silenci que al llarg de la història se'ns ha imposat a les dones per tapar tot el que comporta un tema tan tabú i a la vegada tan quotidià com és una violació. Ariadna i el Minotaure ens convida a veure com canvia la vida d'una dona que ha estat assetjada sexualment, sobretot a nivell psicològic, encara que també es parlen de les seqüeles físiques que el cos recorda.

Dramatúrgia: Ariadna Chillida

Direcció: Anna Estrada

Actrius: Ariadna Chillida, Joana Vilà i Júlia Genís


Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones.

Organitzador: Servei de Drets Civils i Gènere. Espai Maria-Mercè Marçal

Aforament limitat. Obrirem portes a les 18:30h.

Per més informació truqueu al telèfon de l'Espai Maria-Mercè Marçal 93.721.68.00 - Ext. 5228