Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Teatre: "Ariadna i el minotaure"

Theater

  • Teatre: "Ariadna i el minotaure"
  • Teatre: "Ariadna i el minotaure"
  • Teatre: "Ariadna i el minotaure"

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Friday 11 November 2022, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Fri 11 Nov
19:00 h
Finished
Ariadna i el Minotaure neix a partir d'una experiència personal: Una violació. I crea la necessitat de voler donar veu a un tema tan... Read more

Ariadna i el Minotaure neix a partir d'una experiència personal: Una violació. I crea la necessitat de voler donar veu a un tema tan tabú com és aquesta i tot el procés que s'engega a partir d'ella, per poder reflexionar sobre la responsabilització i la culpabilització que rep la víctima i poder parlar i donar visibilitat a la part més fosca, la psicològica, la que mai se'n parla. Què passa quan una dona ha estat violada? Com és el seu dia a dia després de l'agressió?

Vivim en una societat on les agressions sexuals i les violacions són molt més freqüents i properes a nosaltres del que ens puguem imaginar.

Les pressions socials i morals, la por a la nit, als homes, al sexe, la pèrdua d'autoestima o els sentiments de culpabilitat són alguns dels temes que aborda aquesta peça per trencar amb el silenci que al llarg de la història se'ns ha imposat a les dones per tapar tot el que comporta un tema tan tabú i a la vegada tan quotidià com és una violació. Ariadna i el Minotaure ens convida a veure com canvia la vida d'una dona que ha estat assetjada sexualment, sobretot a nivell psicològic, encara que també es parlen de les seqüeles físiques que el cos recorda.

Dramatúrgia: Ariadna Chillida

Direcció: Anna Estrada

Actrius: Ariadna Chillida, Joana Vilà i Júlia Genís


Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones.

Organitzador: Servei de Drets Civils i Gènere. Espai Maria-Mercè Marçal

Aforament limitat. Obrirem portes a les 18:30h.

Per més informació truqueu al telèfon de l'Espai Maria-Mercè Marçal 93.721.68.00 - Ext. 5228