Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre – ‘Del caos a l’èxtasi’. L’univers poètic de David Jou. Jordi Coromina i Francesc Bravo

Teatro

  • Teatre – ‘Del caos a l’èxtasi’. L’univers poètic de David Jou. Jordi Coromina i Francesc Bravo

Ciudad: Ripoll

Lugar: Teatre Cinema Comtal

De sábado 1 octubre 2022, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 oct.
19:00 h
Finalizado
Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou. El plantejament dramatúrgic de Mònica Pagès, la dicció no només física de l’actor... Leer más

Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou. El plantejament dramatúrgic de Mònica Pagès, la dicció no només física de l’actor Jordi Coromina i el cos en moviment, dansa i guionatge musical de Francesc Bravo, juntament amb la luminotècnia de Francesc Puig i la videocreació de Xavier Pérez Díaz van donar llum i vida a un espectacle d’arts en viu.

El treball de dramatúrgia de preparació d’aquest espectacle de cinquanta minuts de durada s’ha esdevingut al llarg de dos anys d’assaigs i provatures al llarg dels quals el treball de dramatúrgia s’ha perfilat, primfilat, en la definició de les seqüències que l’articulen i en la condensació dels textos poètics. Mònica Pagès ha realitzat un treball de fons perquè s’ha enfrontat amb tot el conjunt d’obra poètica de David Jou que és travada, compacta i intensa i diversa.