Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Teatre – ‘Del caos a l’èxtasi’. L’univers poètic de David Jou. Jordi Coromina i Francesc Bravo

Theater

  • Teatre – ‘Del caos a l’èxtasi’. L’univers poètic de David Jou. Jordi Coromina i Francesc Bravo

City: Ripoll

Place: Teatre Cinema Comtal

From Saturday 1 October 2022, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sat 1 Oct
19:00 h
Finished
Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou. El plantejament dramatúrgic de Mònica Pagès, la dicció no només física de l’actor... Read more

Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou. El plantejament dramatúrgic de Mònica Pagès, la dicció no només física de l’actor Jordi Coromina i el cos en moviment, dansa i guionatge musical de Francesc Bravo, juntament amb la luminotècnia de Francesc Puig i la videocreació de Xavier Pérez Díaz van donar llum i vida a un espectacle d’arts en viu.

El treball de dramatúrgia de preparació d’aquest espectacle de cinquanta minuts de durada s’ha esdevingut al llarg de dos anys d’assaigs i provatures al llarg dels quals el treball de dramatúrgia s’ha perfilat, primfilat, en la definició de les seqüències que l’articulen i en la condensació dels textos poètics. Mònica Pagès ha realitzat un treball de fons perquè s’ha enfrontat amb tot el conjunt d’obra poètica de David Jou que és travada, compacta i intensa i diversa.