Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Temps de dansa 2

Danza

  • Temps de dansa 2
  • Temps de dansa 2
  • Temps de dansa 2

Ciudad: Barcelona

Lugar: Plaça de la Xemeneia (recinte Fabra i Coats)

De domingo 12 junio 2022, 18:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 12 jun.
18:00 h
Finalizado
Temps de dansa 2 presenta diferents peces de dansa a càrrec de companyies professionals i aficionades. Dansa contemporània, urbana,... Leer más

Temps de dansa 2 presenta diferents peces de dansa a càrrec de companyies professionals i aficionades. Dansa contemporània, urbana, inclusiva. Cossos, so, moviment i expressió són alguns dels ingredients d’una tarda on ens trobarem per gaudir de propostes inspiradores. Un diàleg sense paraules entre artistes i públic.

Companyies: Ambae Company, Psiconautes, La Lejana i DSE (Dansant Sense Etiquetes).

AMBAE COMPANY - WE ALL LIVE IN A BOX (Arenys de Munt)

A "We all live in a box" tres individus s'entrellacen en el viatge de la seva vida a través de la dansa, la música en directe i les caixes amb les que tracten. L'obra contempla com ens definim a nosaltres mateixos i les vides que vivim creant aquests murs invisibles que consisteixen en els nostres ideals, les nostres creences.

PSICONAUTES - SOMNIS (Barcelona)

El nostre dia a dia, les nostres rutines que s'acaben convertint en bucles, on no ens permeten obrir la mirada per veure l'exterior, atrapant-nos a “caixes negres”, on la foscor ens acaba tancant, aïllant en solitud. Somnis ofereix la possibilitat d'endinsar-se a la foscor, dins de les nostres caixes negres, per sortir de les nostres rutines.

LA LEJANA - LA LEJANA (Barcelona)

A lo lejos, en la oscuridad, toda mujer se revela como bruja. Por tu miedo, por tu norma, por tu mirada, somos brujas, trampas y laberintos. O la buena sumisa. O la puta mala. Con la basura que nos tiras, hemos creado un altar. Y en los residuos de tu libertad nos hemos puesto a bailar.” Salvador S. Sanchez.

COMPANYIA DSE (Dansant sense etiquetes) - ESSENCIALS (Barcelona)

Un espectacle de sensibilització que ens convida a vibrar de vida, a obrir la mirada, a escoltar-nos i trencar amb els estigmes. Truman Capote escriu: “Cuando uno ama una hoja de un árbol, ama al árbol, y si ama al árbol ama al bosque, y si ama al bosque ama toda la naturaleza… y esa sensación es algo con lo que vivir, eso es ser propietario del mundo”. Un despertar en dansa l'essencial de totes nosaltres.

Amb la mateixa entrada s'accedeix a tots els espectacles de "Temps de dansa 2".