Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Temps de dansa 2

Dance

  • Temps de dansa 2
  • Temps de dansa 2
  • Temps de dansa 2

City: Barcelona

Place: Plaça de la Xemeneia (recinte Fabra i Coats)

From Sunday 12 June 2022, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 12 Jun
18:00 h
Finished
Temps de dansa 2 presenta diferents peces de dansa a càrrec de companyies professionals i aficionades. Dansa contemporània, urbana,... Read more

Temps de dansa 2 presenta diferents peces de dansa a càrrec de companyies professionals i aficionades. Dansa contemporània, urbana, inclusiva. Cossos, so, moviment i expressió són alguns dels ingredients d’una tarda on ens trobarem per gaudir de propostes inspiradores. Un diàleg sense paraules entre artistes i públic.

Companyies: Ambae Company, Psiconautes, La Lejana i DSE (Dansant Sense Etiquetes).

AMBAE COMPANY - WE ALL LIVE IN A BOX (Arenys de Munt)

A "We all live in a box" tres individus s'entrellacen en el viatge de la seva vida a través de la dansa, la música en directe i les caixes amb les que tracten. L'obra contempla com ens definim a nosaltres mateixos i les vides que vivim creant aquests murs invisibles que consisteixen en els nostres ideals, les nostres creences.

PSICONAUTES - SOMNIS (Barcelona)

El nostre dia a dia, les nostres rutines que s'acaben convertint en bucles, on no ens permeten obrir la mirada per veure l'exterior, atrapant-nos a “caixes negres”, on la foscor ens acaba tancant, aïllant en solitud. Somnis ofereix la possibilitat d'endinsar-se a la foscor, dins de les nostres caixes negres, per sortir de les nostres rutines.

LA LEJANA - LA LEJANA (Barcelona)

A lo lejos, en la oscuridad, toda mujer se revela como bruja. Por tu miedo, por tu norma, por tu mirada, somos brujas, trampas y laberintos. O la buena sumisa. O la puta mala. Con la basura que nos tiras, hemos creado un altar. Y en los residuos de tu libertad nos hemos puesto a bailar.” Salvador S. Sanchez.

COMPANYIA DSE (Dansant sense etiquetes) - ESSENCIALS (Barcelona)

Un espectacle de sensibilització que ens convida a vibrar de vida, a obrir la mirada, a escoltar-nos i trencar amb els estigmes. Truman Capote escriu: “Cuando uno ama una hoja de un árbol, ama al árbol, y si ama al árbol ama al bosque, y si ama al bosque ama toda la naturaleza… y esa sensación es algo con lo que vivir, eso es ser propietario del mundo”. Un despertar en dansa l'essencial de totes nosaltres.

Amb la mateixa entrada s'accedeix a tots els espectacles de "Temps de dansa 2".