Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

The Bop Collective

Conciertos, Culturales

  • The Bop Collective
  • The Bop Collective

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inicio: viernes 12 febrero 2021, 20:30 h

Ver descripción del evento
The Bop Collective és un octet influenciat per el jazz. Els vuit músics tenen una forta relació amb la tradició jazzística i tots... Leer más

The Bop Collective és un octet influenciat per el jazz. Els vuit músics tenen una forta relació amb la tradició jazzística i tots han crescut musicalment de la mà dels standards de Broadway, el Swing i el Hard-bop. Amb aquest conjunt mostren una nova visió d'aquesta música basada en la convinació d'aquestes influències i en afegir nous ritmes i modulacions. El repertori està format per música original i arranjaments amb melodies molt properes al cant.  El seu primer treball discogràfic -The Bop Collective - va sortir al Juny de 2018, el mateix  any en què van obtenir el premi del públic de la prestigiosa Dutch Jazz Competition.  Des de llavors, el grup no ha parat mai de créixer passant per escenaris i festivals a tota Europa i el 2019 va sortir el seu nou disc IASPIS.