Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

The Bop Collective

Concerts, Cultural

  • The Bop Collective
  • The Bop Collective

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Start: Friday 12 February 2021, 20:30 h

See description of the event
Fri 12 Feb
20:30 h
Finished
The Bop Collective és un octet influenciat per el jazz. Els vuit músics tenen una forta relació amb la tradició jazzística i tots... Read more

The Bop Collective és un octet influenciat per el jazz. Els vuit músics tenen una forta relació amb la tradició jazzística i tots han crescut musicalment de la mà dels standards de Broadway, el Swing i el Hard-bop. Amb aquest conjunt mostren una nova visió d'aquesta música basada en la convinació d'aquestes influències i en afegir nous ritmes i modulacions. El repertori està format per música original i arranjaments amb melodies molt properes al cant.  El seu primer treball discogràfic -The Bop Collective - va sortir al Juny de 2018, el mateix  any en què van obtenir el premi del públic de la prestigiosa Dutch Jazz Competition.  Des de llavors, el grup no ha parat mai de créixer passant per escenaris i festivals a tota Europa i el 2019 va sortir el seu nou disc IASPIS.