Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Three Cool Cats Combo

Música

  • Three Cool Cats Combo

Ciudad: Sant Feliu de Llobregat

Lugar: Terrassa del Bar de l'Ateneu

De lunes 3 julio 2023, 20:30 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
Three Cool Cats, junts durant 10 anys, són una banda derivada de Cool Cat Combo de Barcelona, que s'han fet molt coneguts en el circuit... Leer más

Three Cool Cats, junts durant 10 anys, són una banda derivada de Cool Cat Combo de Barcelona, que s'han fet molt coneguts en el circuit europeu Swing Dance, Jazz Festival i nightclub per les seves interpretacions de 1920-30's ampamp; 40's Jazz. 

Doc i les seves bandes han fet gires per tot el món des de Nova York fins a Xangai-Xina fins a Sant Petersburg-Rússia, i sempre han realitzat actuacions memorables durant la seva carrera de diverses dècades. 

Destacat serà el trombonista/vocalista Oscar Font, de Barcelona. Ha tocat a Nova York amb la banda Woody Allen i al Festival de Jazz de Nova Orleans. És vocalista, autor, compositor, humorista i expert en màquines d'espies criptogràfiques de la Segona Guerra Mundial.

Don Scanlon: contrabaix i veu

Juli Aymi: clarinet, percussió i veu

Mikha Violin: guitarra, banjo i veu

Oscar Font: trombó i veu