Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Three Cool Cats Combo

Música

  • Three Cool Cats Combo

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Terrassa del Bar de l'Ateneu

De dilluns 3 de juliol 2023, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Three Cool Cats, junts durant 10 anys, són una banda derivada de Cool Cat Combo de Barcelona, que s'han fet molt coneguts en el circuit... Llegir més

Three Cool Cats, junts durant 10 anys, són una banda derivada de Cool Cat Combo de Barcelona, que s'han fet molt coneguts en el circuit europeu Swing Dance, Jazz Festival i nightclub per les seves interpretacions de 1920-30's ampamp; 40's Jazz. 

Doc i les seves bandes han fet gires per tot el món des de Nova York fins a Xangai-Xina fins a Sant Petersburg-Rússia, i sempre han realitzat actuacions memorables durant la seva carrera de diverses dècades. 

Destacat serà el trombonista/vocalista Oscar Font, de Barcelona. Ha tocat a Nova York amb la banda Woody Allen i al Festival de Jazz de Nova Orleans. És vocalista, autor, compositor, humorista i expert en màquines d'espies criptogràfiques de la Segona Guerra Mundial.

Don Scanlon: contrabaix i veu

Juli Aymi: clarinet, percussió i veu

Mikha Violin: guitarra, banjo i veu

Oscar Font: trombó i veu