Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TOM Y JERRY

Cine

  • TOM Y JERRY

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Centre Parroquial - (COVID)

De viernes 26 marzo 2021, 17:00 h a 18:40 h

Ver descripción del evento
Una de les rivalitats més populars de la història es dispara quan Jerry es muda a un magnífic hotel de Nova York en vigílies de “les... Leer más

Una de les rivalitats més populars de la història es dispara quan Jerry es muda a un magnífic hotel de Nova York en vigílies de “les noces de segle”. Per començar l’arribada del ratolí obliga a la desesperada organitzadora de l’esdeveniment a contractar Tom per desfer-se’n. La batalla entre el gat i el ratolí amenaça de destruir la seva carrera, també el casament i pot ser que tot l’establiment. Però poc després sorgeix un problema encara més gran. Però es tracta d’un membre de personal diabòlicament ambiciós que conspira contra els tres. La nova aventura de Tom i Jerry per a la gran pantalla és una sorprenent combinació d’animació clàssica i acció real i també obre un nou camí per a aquests emblemàtics personals que es veuen forçats a fer l’impensable: treballar junts per salvar els mobles.