Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TOM Y JERRY

Cine

  • TOM Y JERRY

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Centre Parroquial - (COVID)

De divendres 26 de març 2021, 17:00 h a 18:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Una de les rivalitats més populars de la història es dispara quan Jerry es muda a un magnífic hotel de Nova York en vigílies de “les... Llegir més

Una de les rivalitats més populars de la història es dispara quan Jerry es muda a un magnífic hotel de Nova York en vigílies de “les noces de segle”. Per començar l’arribada del ratolí obliga a la desesperada organitzadora de l’esdeveniment a contractar Tom per desfer-se’n. La batalla entre el gat i el ratolí amenaça de destruir la seva carrera, també el casament i pot ser que tot l’establiment. Però poc després sorgeix un problema encara més gran. Però es tracta d’un membre de personal diabòlicament ambiciós que conspira contra els tres. La nova aventura de Tom i Jerry per a la gran pantalla és una sorprenent combinació d’animació clàssica i acció real i també obre un nou camí per a aquests emblemàtics personals que es veuen forçats a fer l’impensable: treballar junts per salvar els mobles.