Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

TOM Y JERRY

Cinema

  • TOM Y JERRY

City: Sant Pere de Ribes

Place: Centre Parroquial - (COVID)

From Friday 26 March 2021, 17:00 h to 18:40 h

See description of the event
Una de les rivalitats més populars de la història es dispara quan Jerry es muda a un magnífic hotel de Nova York en vigílies de “les... Read more

Una de les rivalitats més populars de la història es dispara quan Jerry es muda a un magnífic hotel de Nova York en vigílies de “les noces de segle”. Per començar l’arribada del ratolí obliga a la desesperada organitzadora de l’esdeveniment a contractar Tom per desfer-se’n. La batalla entre el gat i el ratolí amenaça de destruir la seva carrera, també el casament i pot ser que tot l’establiment. Però poc després sorgeix un problema encara més gran. Però es tracta d’un membre de personal diabòlicament ambiciós que conspira contra els tres. La nova aventura de Tom i Jerry per a la gran pantalla és una sorprenent combinació d’animació clàssica i acció real i també obre un nou camí per a aquests emblemàtics personals que es veuen forçats a fer l’impensable: treballar junts per salvar els mobles.