Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TRIOS DE CORDA DE L. Van BETHOVEN

Música

  • TRIOS DE CORDA DE L. Van BETHOVEN
  • TRIOS DE CORDA DE L. Van BETHOVEN

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: domingo 21 febrero 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 21 feb.
19:00 h
Finalizado
Trios de corda de L. van BeethovenEn motiu del 250 aniversari del naixement de L. van Beethoven, els tres fantàstics i virtuosos músics... Leer más

Trios de corda de L. van Beethoven

En motiu del 250 aniversari del naixement de L. van Beethoven, els tres fantàstics i virtuosos músics del Beaux- Arts String Trio presenten una selecció dels trios de corda més famosos, reconeguts i artísticament valorats del músic.

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!