Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TRIOS DE CORDA DE L. Van BETHOVEN

Música

  • TRIOS DE CORDA DE L. Van BETHOVEN
  • TRIOS DE CORDA DE L. Van BETHOVEN

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: diumenge 21 de febrer 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 21 de febr.
19:00 h
Finalitzat
Trios de corda de L. van BeethovenEn motiu del 250 aniversari del naixement de L. van Beethoven, els tres fantàstics i virtuosos músics... Llegir més

Trios de corda de L. van Beethoven

En motiu del 250 aniversari del naixement de L. van Beethoven, els tres fantàstics i virtuosos músics del Beaux- Arts String Trio presenten una selecció dels trios de corda més famosos, reconeguts i artísticament valorats del músic.

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!