Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

UN AMOR - Cicle Gaudí

Cine

  • UN AMOR  - Cicle Gaudí
  • UN AMOR  - Cicle Gaudí
  • UN AMOR  - Cicle Gaudí

Ciudad: Sentmenat

Lugar: Teatre del Coro

De sábado 18 mayo 2024, 18:30 h a 20:37 h

Ver descripción del evento
sáb. 18 may.
18:30 h
Finalizado
Direcció: Isabel CoixetDesprés d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al... Leer más

Direcció: Isabel Coixet


Després d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, la Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al petit poble de l’Escapa, al més profund de l’Espanya rural.

En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d’un gos salvatge i tosc, intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d’enfrontar-se a l’hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, la Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del veí Andreas (Hovik Keuchkerian).

A partir d’aquesta estranya i confusa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà la Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.

Durada: 127 min.

Gènere: Drama

Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys

Versió: Original en castellà

Intèrprets: Francesco Carril, Hovik Keuchkerian, Hugo Silva, Ingrid García-Jonsson, Laia Costa, Luis Bermejo